Aksesuvarlar

Daktilo tutkunları için gerçek tuşlu Bluetooth klavye

Günümüzde tablet, akıllı telefon ve bilgisayarlar eşliğinde kullanılabilen pek çok harici klavye seçeneği mevcut. Ancak bu modellerin hiçbiri, eskiden daktilo kullanmış olan daktilo meraklılarının nostaljilerini karşılamıyor.

Bluetooth daktilo klavye

Qwerkywriter Bluetooth klavye eski kafalı daktilo meraklılarına hitap eden gerçek tuşlu tasarımı ile az sayıdaki bu teknoloji meraklılarının beklentilerine cevap veriyor.

Qwerkywriter Bluetooth klavye
Eski daktilolardaki gibi yuvarlak tasarımlı gerçek tuşlara sahip olan Qwerkywriter Bluetooth klavyenin alüminyum malzemeden sağlam bir yapısı var. Qwerkywriter Bluetooth klavyede yeni satıra geçmek için o kendine özgü sesi ile daktilo kolu da unutulmamış.

Tuşlu Bluetooth klavye

Tablet, akıllı telefon veya diğer cihazlara Bluetooth üzerinden bağlanan Qwerkywriter Bluetooth klavye kullanıcıları kablo derdinden de kurtarıyor. Klavyenin pil ömrü üç aya varan uzun bir kullanım süresi sunuyor.

Bluetooth daktilo

Qwerkywriter Bluetooth klavyenin ön kısmında tablet bilgisayarın yerleştirileceği özel bir yuvası mevcut. Bu yuva 5 ile 8 inç ekrana sahip her model tablet ile uyumlu. Belirli bir kesim teknoloji meraklısı için oldukça çekici olan bu ürünün en itici yanı ise fiyatı. Gerçek tuşlu Qwerkywriter Bluetooth daktilo klavyenin satış fiyatı 349 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir