Monitörler

Acer Predator X35 kavisli monitör

IFA 2017 Fuarı, Berlin – Acer IFA Fuarı’nda ultra sorunsuz bir performans ve çarpıcı görseller sunan Predator X35 monitörünü tanıttı. Acer Predator X35 kavisli monitör sahip olduğu NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra ve hızlı bir 200 Hz yenileme oranıyla inanılmaz derecede yumuşak ve canlı görseller sunuyor.

Geniş 35 inç, 21:9 Acer Predator X35 kavisli monitör sarmal bir 1800 kavis ve müthiş bir WQHD 3440 x 1440 piksel çözünürlüğü destekliyor. NVIDIA G-SYNC, Acer HDR Ultra ve quantum dot teknolojilerini barındıran bu cihaz aynı zamanda yüksek dinamik aralık ile mümkün olan en iyi kontrast kalitesini sunuyor.

Hızlı 4 ms yanıt süresi ve yüksek 200 Hz yenileme oranı NVIDIA G-SYNC ile bir araya getirildiğinde oyun deneyimini yırtılma veya yapay görseller olmadan yumuşak ve gerçek hayattaki benzeri bir hale getiriyor.

Farklı eylem türleri için görselleri optimize etmek amacıyla Predator GameView ile donatılan sekiz ön ayarlı görüntüleme modu mevcut. Standart, ECO, Grafik ve Sinema’ya ek olarak, bir kısayol tuşu ile veya ekran menüsünden kolaylıkla erişilebilen Aksiyon, Yarış ve Spor olmak üzere üç özel oyun modu bulunuyor.

Acer BlueLightShield teknolojisi müşterilerin OSD menüsü aracılığıyla dört farklı filtre ayarı arasından seçim yaparak mavi ışık emilimini azaltabilmelerine izin veriyor. Birinci sınıf VA paneli yatay ve dikey olarak 178 dereceye kadar geniş görüntüleme açıları sağlıyor. Ek olarak, Dark Boost teknolojisi ince detayların loş ortamlarda bile görülebilmesini sağlıyor.

Acer’ın yeni kavisli monitörü Predator X35 2018’de satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir