Akıllı Telefonlar

Sony’nin yeni akıllı telefonları Xperia XZ1 ve XA1 Plus

IFA 2017 Fuarı, Berlin – Sony Mobile, Xperia portföyünü Xperia XZ1 ve süper orta düzey ailesinde Xperia XA1 Plus ile genişlettiğini duyurdu.

Xperia XZ1, Sony’nin çığır açan Motion-Eye kamerası ve Süper yavaş çekimli videosunu, yeni Öngörülebilir Gülümseme Yakalama ve Otomatik Odaklamalı kesintisiz çekim fonksiyonları, tamamen yeni 3D Creator özelliği ve 5.2 inç Full HD HDR ekran ile geliyor.

Sony’nin süper orta seviye ailesinin en son üyesi, Xperia XA1 Plus, farklı Full HD ekran boyutuna (5.5 inç), 23MP sensörlü üst düzey kamera özelliklerine, tüm gün dayanan pil ömrüne ve güvenliğin kişiselleştirilmesi için parmak izi sensörüne sahip.

Sony Xperia XZ1
Android 8.0 Oreo ile gelecek Xperia XZ1 akıllı telefon akıcı performans ve süper indirme hızını sunmak üzere Qualcomm Snapdragon 835 işlemciden güç alıyor. Premium tasarımı ile sürükleyici eğlenceyi sunmak üzere, en son Sony inovasyon ve ses teknolojilerinden yararlanan Xperia XZ1, insan gözünün yeteneklerinin ötesine geçen detayları yakalamak için en son teknolojiyi Motion Eye kamerası ve 3D tarama ile sunuyor.

Xperia XZ1 bununla birlikte HDR ekran da dahil olmak üzere, ekranda muhteşem görüntüler için sınıfının lideri görüntü teknolojileri ve Yüksek Çözünürlüklü Ses ile premium dinleme deneyimini de içinde barındırıyor.

Ayrıca, 19 MP arka kamera yeni Öngörülebilir Yakalama fonksiyonu ile hep bir adım önden giderek aksiyon hatta sadece bir gülümseme tespit ettiğinde dahi, siz daha deklanşöre basmadan otomatik olarak görüntüleri arabelleğe almaya başlıyor. Dolayısıyla, kaçırmış olduğunuz anı, dört çekim arasından seçme imkânı sunuyor.

Xperia XZ1, Sony’nin BRAVIA TV teknolojisinden faydalanarak 5.2 Full HD ekranında bulunan HDR (Yüksek Dinamik Aralık) teknolojisi ile en sevdiğiniz program ve filmler ile size nefes kesen bir deneyim sunmak için daha fazla renk ve kontrast sunuyor. Aralarında cep telefonu için TRILUMINOS ekranı, mobil için X-Reality ve Dinamik Kontrast İyileştirici’nin de bulunduğu diğer teknolojiler de birlikte çalışarak ekranda son derece net, detaylı ve daha parlak görüntüler sağlıyor.

Sony Xperia XA1 Plus
Xperia XA1 Plus, 23MP arka kamera, 5.5 inç Full HD ekran ve ClearAudio+ Sony Ses Teknolojisi ve Akıllı Amplifikatör ile sürükleyici ses performansına sahip olarak geliyor. Kendi tarzınızı ifade etmeniz için, Altın, Mavi, Pembe ve Siyah olmak üzere dört canlı renkte sunulan Xperia XA1 Plus, dar çerçevesi ile yuvarlatılmış, şık tasarıma ve kişiselleştirilmiş güvenlik sağlamak üzere açma/kapama düğmesine entegre edilen sezgisel parmak izi sensörüne sahip.

Xperia XA1 Plus, Sony’nin dijital kamera bölümünden de yararlanılarak cep telefonu için büyük 1/2.3 inç ExmorRS sensör ile 23MP yüksek çözünürlük sağlayan benzersiz bir arka kamera deneyimi ile karşınıza çıkıyor.

Xperia XA1 Plus’ın gücünü Stamina Modundan alarak gün boyu dayanan pili ve enerji tasarruflu performansı Qnovo Adaptive şarj teknolojisi ve Pil Bakımı da birlikte çalışarak, pilin sağlığını takip ediyor, şarj akımı zararını önleyerek pilin ömrünü maksimize ediyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir