Aksesuvarlar

Müzikseverlerin kullanıcı arayüzü ile yeni Sony Walkman

IFA 2017 Fuarı, Berlin – Sony ZX300 Walkman, S-Master HXile sağlanan dengeli çıkışı ve müzikseverler için, yine müzikseverler tarafından oluşturulan kullanıcı ara yüzü ile kusursuz şekilde tasarlanan bir müzik çalar içinde üst düzey kalite ve ses deneyimi vadediyor.

Uzun pil ömrü, ince ve hafif tasarımı ile her yerde kullanım için kusursuz özellikteki bu Walkman, nerede olursanız olun, en sevdiğiniz şarkıların hepsini dinlemek için mükemmel bir yol arkadaşı.

ZX300, yüksek kaliteli ses için kurşunsuz lehim topları ile yeni lehimlenen S-Master HX dijital amplifikatörü sayesinde Yüksek Çözünürlüklü Ses sunuyor. Hem 11.2MHz DSD native playback hem de 384kHz/32bit PCM playback özelliği sayesinde, şarkılarınızı tam da sanatçının duyulmasını istediği şekilde dinleyebiliyorsunuz.

ZX300, aynı zamanda daha düşük parazit ve daha net ses için tamamen ayrı sol ve sağ kanalları ile dengeli standart bağlantı da sunuyor.

Tamamen müziğe adanmış dokunmatik ara yüz ile, ihtiyaç duyduğunuz her fonksiyon parmaklarınızın ucunda ve müziğin sesini sadece tek bir tıklama ile dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. İnce ve hafif tasarımı, 30 saatlik şaşırtıcı pil ömrü ile dahili 64GB belleğin yanı sıra harici bellek için desteği de içinde bulunduruyor.

NW-ZX300, 2017’nin 4. çeyreğinde temin edilebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir