Aksesuvarlar

SanDisk’ten dünyanın en yüksek kapasiteli microSD hafıza kartı

IFA 2017 Fuarı, Berlin – Dünyanın en yüksek kapasiteli microSD hafıza kartı duyuruldu. Western Digital’in sahibi olduğu SanDisk markasıyla tanıtılan hafıza kartı 400 GB veri depolama kapasitesine sahip.

Duyurulmasını ardından çeşitli ülkelerde satışına da başlanan SanDisk Ultra 400GB microSDXC hafıza kartının fiyatı 249.99 USD. 400 GB kapasiteli microSD kart 2 TB kart desteğine sahip en son model orta seviye akıllı telefonlarda kullanılabilecek.

SanDisk’in bildirdiğine göre yeni microSD hafıza kartı 100 MB/sn’ye varan veri aktarım hızı sunuyor. SanDisk Ultra 400GB hafıza kartına Full HD kalitesinde 40 saatlik video sığabiliyor. Kullanıcılar bu hafıza kartı ile 1.200 adet 5 megapiksellik dijital fotoğrafı 1 dakika gibi kısa bir süre içerisinde aktarabilecekler.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir