Aksesuvarlar

Yeni Sony NW-A40 serisi müzik çalar ve h.ear serisi kulaklıklar

IFA 2017 Fuarı, Berlin – Yeni NW-A40 serisi Walkman, zarif, kompakt ve 2. nesil h.ear serisi ile tam bir renk uyumuna sahip.

Yüksek Çözünürlüklü Ses ile uyumlu ve yerleşik bir S-Master HX dijital amplifikatöre sahip olan müzik çalar, DSEE HX ile mevcut müzik kütüphanenizin kalitesini yükseltirken, DSD files3 formatlı müzikleri de çalabiliyor ve PC müzik dosyalarınız için bir USB DAC olarak işlev görüyor. Yeni Sony dijital müzik çalar aynı zamanda MQA dosya formatı ile de uyumlu.

NW-A45HN ile birlikte sunulan kulaklıkları kullandığınızda Ortam Sesi ve Gürültü Engelleme modunun da sunulduğu bu Walkman, en iyi ses deneyimini sağlamak üzere, içinde bulunduğunuz ortama kolaylıkla uyum sağlayabiliyor.

Bluetooth teknolojisi ile kablosuz bağlantı imkanı, cihazı dışarıda kullanmanın alternatif bir yolunu sunuyor. Buna ek olarak, LDAC ve Qualcomm aptX HD ses uyumlu olması da, kullanım konusundaki seçeneklerinizi artırıyor.

Sony A40 serisi müzik çalar daha az kademeli ekran seçenekleri ile kullanımı kolay bir grafik ara yüzü için küçük bir 3.1 inç dokunmatik ekran ile akıllıca tasarlanmış. 45 saatlik uzun bir pil ömrüne sahip olan bu müzik çaları pilinizin biteceği korkusunu yaşamadan gece gündüz yanınızda taşıyabilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir