Aksesuvarlar

Cep boyutlarında 3D tarayıcı

Üç boyutlu tarama işlemleri genelde dijital fotoğraf makineleri, kameralar ve birtakım cihazları gerektirir. Taraması yapılacak nesnenin de genellikle bu cihazların bulunduğu mekana götürülmesi gerekir. Ancak bundan böyle, kısa bir kalem boyutlarındaki 01Go 3D tarayıcı ile dilediğiniz her yerde ve her koşulda istediğiniz nesneyi 3 boyutlu olarak taramanız mümkün hale geliyor.

Portatif üç boyutlu tarama cihazı
01Go 3 boyutlu tarayıcıyı taramak istediğiniz nesnenin üzerinde yuvarlayarak gezdirmeniz o nesnenin şekil ve form verilerinin elde edilmesine için yeterli oluyor. Nesnenin verileri bir uygulamaya gönderilerek kullanıcıya görsel olarak sunuluyor. Bu sayede bir müzik mağazasına girip beğendiğiniz bir gitarı ya da bir galeride beğendiğiniz bir otomobili 3D olarak kolayca taramanız mümkün.

Ufak boyutları sayesinde sürekli yanınızda taşıyabileceğiniz 01Go üç boyutlu tarama cihazının 2017 baharından itibaren iOS ve Android cihazlarla uyumlu oalrak kullanmak üzere satın alınabilecek.

 

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir