Projeksiyon Cihazları

Perdeye ve duvara gerek duymayan projeksiyon cihazı

Projeksiyon cihazları cep modellerinden profesyonel modellere kadar farklı boyutlarda ihtiyaçlara cevap veriyor. Ancak bir projeksiyon cihazı söz konusu olduğunda mutlaka görüntünün yansıtıldığı boş bir duvar veya perdeye gerek olduğu da ortada.

Ancak Taekwon Yeon tarafından tasarlanan projeksiyon cihazı ne bir duvara ne de bir perdeye gerek duyuyor. Özel tasarımı sayesinde boşlukta görüntü izlemeye olanak tanıyan bu model projeksiyon cihazı ile izleme keyfinde sınırları ortadan kaldırıyor.

Açık hava da dahil olmak üzere dilediğiniz her yerde ve her koşulda sinema veya dizi izlemeye imkan veren bu projeksiyon cihazı kendisinin ürettiği ışık ile oluşturduğu ekran üzerinde görüntüyü oynatıyor.

Bilim kurgu filmlerindeki görüntüleri andıran bu projeksiyon cihazı son derece göz alıcı tasarımı sayesinde her ortamda keyifle ve rahatlıkla kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir