Projeksiyon Cihazları

Acer C205 cep projektörü

Acer C205 cep projektörüKablosuz projeksiyon özelliklerine de sahip olan ultra hafif ve taşınabilir Acer C205 cep projektörü 53 ülkeden 5000 başvuru arasından seçildi ve ses/görüntü kategorisinde Almanya iF Tasarım ödülünü kazandı.

Acer C205 cep projektörü
Yalnızca 144 x 108 mm ölçüleri ve 0.3 kg ağırlığıyla mobil cihazlar için ideal bir ortak olan Acer C205 cep projektörü dahili pil tasarımı sayesinde aynı zamanda kablosuz olarak da kullanılabiliyor. Acer Power Bank aracılığıyla Acer cep projektörünün çalışma süresi 7 saate kadar çıkabiliyor.

Acer cep projektörü

Acer cep projektörü özellikleri
C205 LED projektör 200 lümen yüksek parlaklığa ve net grafikler, capcanlı renkler sağlayan ince bir kontrast oranına sahip. Güçlü 2 x 2W hoparlörlerle, Acer C205 cep projektörü kullanıcılarına her yerde sinema benzeri deneyimler sunan görseller ve etkileyici sesler sunuyor. C205 aynı zamanda 30,000 saate kadar uzun bir çalışma ömrüne sahip.

Kolay şarj
Kullanıcılar HDMI veya MHL kablolarıyla herhangi bir akıllı cihazdan fotoğraf, müzik veya video oynatabiliyor ve aynı zamanda MHL bağlantı noktası aracılığıyla cihazı şarj edebiliyorlar. Ayrıca, Acer WirelessCast (MHL adaptörü) C205 cep projektörünün akıllı telefonlardan, tabletlerden ve bilgisayarlardan kablosuz olarak içerik yansıtabilmesini sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir