Projeksiyon Cihazları

Lenovo cep projektörü

Lenovo cep projektörü

Lenovo, mobil iletişim dünyasının en büyük etkinliği olan Mobile World Congress 2015’te insanlara her an eğlencenin doruğunda hissettirmek için tasarlanan yeni Lenovo Cep Projektörünü tanıttı.

Lenovo cep projektörü
Lenovo Cep Projektörü, içerik izleme ve paylaşmaya yeni bir boyut katıyor. Bunun için tek yapmanız gereken projektörü uyumlu bir Android cihaza bağlamak. Projektör, filmleri, fotoğrafları veya iş sunumlarını anında istediğiniz yere yansıtıyor. Bu taşınabilir projektör aynı zamanda çift hoparlörü ile güçlü bir ses sistemine sahip.

Lenovo Cep Projektörü, DLNA veya Miracast aracılığıyla bir akıllı telefondan kablosuz olarak içerik yansıtabiliyor. Cep projektörün ile iki saatten uzun pil ömrüyle tek şarjla bir filmi izleyebilirsiniz. Bu Projektör en yaygın multimedya dosya biçimlerini destekliyor ve 32 GB’a kadar mikro SD depolama alanı sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir