Projeksiyon Cihazları

ViewSonic M1 ultra mini boy projeksiyon cihazı

ViewSonic’in ultra mini boy M1 mini plus projeksiyonu ile sinema keyfi hayal ettiğiniz her yerde. ViewSonic’in sinema keyfini arzu edilen her yere taşıyan M1 mini plus projeksiyon cihazı ultra mini boyu ve değiştirilebilir renkli kapakları ile tam anlamıyla bir cep sineması işlevi görüyor.

Dahili pili, JBL hoparlörü, taşınabilir şarj cihazı tarafından şarj edilme özelliğiyle sinema keyfini her yere taşımanızı sağlayan ViewSonic M1 mini projeksiyon cihazı ayarlanabilir standıyla tavan projeksiyonu dahil olmak üzere birçok görüntüleme ihtiyacını karşılayabilecek esnek projeksiyon açıları sunuyor.

ViewSonic M1 mini Plus, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısıyla daha fazla eğlenceye akıllı cihazlardan kablosuz yayın, dahili içerik akışı ve ses amplifikasyonu ile erişim kolaylığına sahip.

Dilerseniz size özel bir mekanda, romantik akşam yemeğinize eşlik edecek müziği M1 mini plus bir Bluetooth hoparlör ile en iyi kalitede dinleyebilirsiniz. ViewSonic M1 mini projeksiyon cihazı ayarlanabilir standı sayesinde tavana ya da duvara yansıtarak kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir