Aksesuvarlar

Yeni Sony Walkman MW-A306 ile yüksek kalitede müzik

Streaming müzik çağında yüksek ses kalitesi ve walkman kelimeleri bir araya gelince sizi şaşırtmasın. Ayrıca streaming müzik kaynaklarından yayınlanan sıkıştırılmış şarkı dosyalarında orijinal ses kalitesine göre kayıplar yaşandığı da bilinen bir gerçek.

Sony’nin yeni Walkman modeli MW-A306 geniş dinamik alanlı ve orijinal kayıt seviyesinde yüksek kalitede dijital müzik vaat ediyor. Yeni Sony Walkman streaming kaynaktan gelen sıkıştırılmış dosyaların ses kalitesini gerçek zamanlı olarak yükseltiyor ve normal kulaklık ya da kulak içi kulaklıklardan CD çalar kalitesi seviyesinde müzik keyfi sunuyor.

Edge-AI ve DSEE Ultimate (Digital Sound Enhancement Engine) teknolojilerine sahip olan Sony Walkman MW-A306 ile müzik dosyaları daha zengin ve daha dinamik değerlerde elde ediliyor. Tüm bu zengin müzik dinleme deneyimi cep telefonu boyutlarında bir cihaza sığdırılmış. Yekpâre alümimyum gövdeye sahip olan Yeni Sony MW-A306 walkman sadece 133 gram ağırlığa ve 3.6 inç büyüklüğünde HD dokunmatik ekrana sahip.

Yeni Sony MW-A306’nın yan tarafındaki fiziki tuşları eski tarz walkman kullanıcı deneyimi sunuyor. Walkman’de seçtiğiniz şarkıları kaydedebilmeniz için 18 GB bellek boşluğuna yer verilmiş. Sony Walkman MW-A306 önümüzdeki günler içerisinde Avrupa ülkelerinde siyah ve mavi renk seçenekleri eşliğinde 400 USD fiyatla raflardaki yerini alacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir