Aksesuvarlar

LG Watch Urbane Mobil Dünya Kongresi 2015’te görücüye çıkacak

LG Watch UrbaneLG Electronics’in ilk tamamen metal malzemeden üretilen lüks saati LG Watch Urbane, Mobil Dünya Kongresi 2015’te görücüye çıkacak. LG Watch Urbane, adından da anlaşılacağı gibi sofistike ve kozmopolit kullanıcılara benzersiz bir teknoloji ve performans sunmak üzere tasarlamış.

LG Watch Urbane akıllı saat özellikleri
LG Watch Urbane aynen LG Watch R gibi 1.3 inçlik tam yuvarlak P-OLED ekranıyla, tasarımsal olarak daha akıcı çizgilere ve çok daha ince bir çerçeveye sahip. Kaliteli bir akılllı saatin tüm özelliklerini barındıran LG Watch Urbane, kullanıcıların kolunda aynı zamanda mükemmel bir moda aksesuarı haline geliyor.

LG Urbane

Paslanmaz çelik gövde ve deri kayış
Paslanmaz çelik gövdesi, cilalanmış gümüş ve altın eklemeleriyle iki farklı şekilde kullanıcısıyla buluşuyor. Daha klasik bir görüntü için de doğal deri bir kayışla tamamlanıyor. 22 mm genişliğinki deri kayışı farklı seçenekleriyle değiştirilerek kullanıldığında hem ortama hem de kıyafetinize daha da uygun bir hale getirilebiliyor.

Kalp ritim ve nabız ölçümü
Tüm LG Watch Urbane, bunların yanında sezgisel tabanlı dokunmatik kullanıcı arayüzü sayesinde Android 4.3 ve üstü işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla da uyumlu çalışıyor. LG Watch R gibi LG’nin en son çıkan Android Wear cihazı sahip olduğu fotopletismografi (PPG) alıcısı ile kullanıcısının spor sırasında kalp hızını ve ortalama nabzını ölçebiliyor. Her zaman çalışan ortam moduyla saat ekranının ışığını ayarlayarak pil ömrünü de uzatıyor.

Urbane

LG Watch Urbane akıllı saati ürün bilgileri
• 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 işlemci
• Android Wear işletim sistemi
• 1.3 inç 320 x 320 piksel çözünürlüklü 245ppi P-OLED ekran
• 4GB eMMC / 512MB LPDDR2 hafıza
• 410 mAh pil
• Toz ve suya dayanıklı gövde yapısı
• Boyutlar: 45.5 x 52.2 x 10.9mm
• Sensörler: 9-Axis (Gyro / Hız Ölçer / Pusula) / Barometre / PPG (Kalp Hızı Algılayıcısı)
• Renk seçenekleri: Altın / Gümüş

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir