Aksesuvarlar

LG Watch Urbane tamamen metal gövdeli ve deri kayışlı akıllı saat

LG Watch Urbane akıllı saatYeni LG Watch Urbane akıllı saat tamamen metal malzemeden gövdesi, yuvarlak ekranı ve deri kayışı ile normal bir saat görünümünde.

Gümüş ve altın rengi detaylarıyla piyasaya sunulacak olan LG Watch Urbane akıllı saatin deri kayışı 22mm genişliğinde. LG Watch Urbane akıllı saatin diğer özelliklerini Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, Android Wear işletim sistemi, 1.3 inç boyutlarında 320 x 320 piksel çözünürlüklü P-OLED ekran, 512MB RAM bellek, 4GB dahil hafıza, 410 mAh kapasiteli pil ile barometre ve kalp ritim sensörü şeklinde sıralamak mümkün.

Toz ve kir taneciklerinin bulaşmasına karşı korumalı olan LG Watch Urbane akıllı aynı zamanda sugeçirmez bir gövde yapısına sahip. LG Watch Urbane akıllı saatin MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde sergilenmesi bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir