Akıllı Telefonlar

Project Ara modüler telefon bileşenleri Mobil Dünya Kongresi’nde sergilenecek

Project Ara modülleri

Google’ın modüler parçalardan oluşan Project Ara akıllı telefonu için üretilen uyumlu parçalar MWC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Ancak telefonseverlerin merakla beklediği Project Ara bileşenleri beklendiği üzere HTC, Samsung veya LG gibi önde gelen akıllı telefon üreticilerinden gelmiyor.

Mobil dünya Kongresi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak olan Project Ara modüler telefon bileşenleri ismi çok az bilinen ve Google ile işbirliği yapan Yezz akıllı telefon üreticisinden geliyor.

Project Ara modüler telefon bileşenleri
Ancak MWC 2015’te Yezz’in çalışan bir Project Ara akıllı telefon modelini değil sadece bileşenleri sergileyeceği söyleniyor. Bununla beraber  sergilenecek olan bileşen örnekleri Ara modüler telefonun nasıl çalışacağına dair bir sunumla gösterilecek ve telefon meraklılarının modüler telefon bileşenleri hakkında daha iyi bir fikre sahip olmaları sağlanacak.

2015 Mobil Dünya Kongresi
Modüler telefon bileşen ile ilgili detayları 2 Mart tarihinde kapılarını açacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde hep birlikte göreceğiz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir