Akıllı Telefonlar

Sony Xperia M

Sony Mobile’ın en yeni modeli Xperia M, tasarım uzmanlığını tek dokunuş fonksiyonlarıyla birleştiriyor. OmniBalance tasarımı ve üst düzey donanımı ile Sony Xperia M’ cep telefonunun çift sim kartlı modeli de mevcut.

Xperia M
Sony Xperia M
Sony Xperia M cep telefonunda Tek dokunuşla paylaşım için NFC, etkileyici tasarım ve yüksek kalite görüntü için zengin 4 inçlik HD dokunmatik ekran, etkileyici fotoğraf ve videolar için 5 Megapiksellik HDR özellikli akıllı kamera ve pil ömrünü dört katına kadar arttıran Batarya Stamina Modu dâhil bir dizi teknolojiyi yeni bir segmentte sunuyor.

Xperia M ile kişiselleştirilebilir renk ayarı
Özenle tasarlanmış estetik görünümü ile OmniBalance tasarım sahibi Xperia M, şık ve kullanışlı iskelet çerçevesinin yanı sıra arama, kısa mesaj uyarıları ve diğer bildirimler için kişiselleştirilebilir renkli aydınlatma özelliğine de sahip.

Sony Xperia MXperia Mdual
Çift sim kart kullanmak zorunda kalan kullanıcıların imdadına yetişen Xperia Mdual, kullanıcıların herhangi bir arama yapmadan veya SMS göndermeden önce tek bir tuşa basarak, iki SİM karttan dilediklerine geçmelerine olanak tanıyor. Her iki SIM kartın ayrı ayrı kişiselleştirilmesine olanak sağlayan Xperia Mdua kullanıcıları telefonlarına işle ilgili aramaları için daha resmi, kişisel görüşmeleri için daha eğlenceli bir zil sesi atayabiliyor.

Sony Mobile’ın en yeni modellerinden Xperia M ve Xperia Mdual cep telefonları siyah ve beyaz renk alternatifleriyle satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir