Akıllı Telefonlar

Neptune Duo ile akıllı telefon ve saatin rolleri değişiyor

Neptune Duo

Akıllı saatlerin geliştirilme amacı cep telefonlarımızdaki bilgiyi bileğimize getirerek pratik takip sağlamaları. Neptune Duo akıllı telefonu bileğinize getirerek bu bakışı değiştirmeyi amaçlıyor.

Neptune Duo temelde iki cihazın kombinasyonundan oluşuyor: Neptune Hub ve Neptune Pocket. Hub bileğe takılıyor ve bir akıllı telefonda bulunan dört çekirdekli işlemci, LTE, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve 2.4 inç kavisli ekran gibi donanım özelliklerini barındırıyor.

Neptune Hub

Neptune Duo özellikleri
Kombinasyonun diğer üyesi Neptune Pocket cihazı ise ekran ve pil görevi gören kısımları barındırıyor. Böylelikle kullanıcı daha geleneksel bir deneyim istediğinde Pocket birimi bir cep telefonu görevi görüyor. Esasında Neptune Pocket sadece ekran görevi görüyor ve Hub için gereken enerjiyi sağlayan pili barındırıyor.

Neptune

Geleneksel akıllı telefon ve akıllı saat konseptinden oldukça farklı bir bakış açısı getiren Neptune Duo projesinin başarılı olup olmayacağını ve telefonseverler tarafından kabul görüp görmeyeceğini he birlikte göreceğiz.

Neptune Pocket

Neptune Duo fiyatı
Proje aşamasındaki Neptune Duo akıllı telefon ve saate ön sipariş ile sahi olmak mümkün. Neptune Duo fiyatı 640 USD. Üretici firmanın Neptune Duo siparişlerini sene sonuna doğru teslim etmesi bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir