Motor - Bisiklet

Hem yürüme bandı hem bisiklet

Lopifit bisiklet ulaşım ve egzersizi bir arada gerçekleştirmeye tamamen farklı ve yepyeni bir bakış açısı getiriyor. 350W gücünde bir motor ve 48V 20 Ah lityum iyon batarya ile hareket eden Lopifit bisiklet tek bir şarjda sunduğu 50 – 80 km arası menzili ile günlük ulaşım ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilir görünüyor.

Elektrikli motor ve vites ile ayarlanabilen hızı sayesinde kullanıcının yürüyüşünü normal bisikletler seviyesine ve hatta daha üzerine çıkartabilen Lopifit bisiklet saatte 5 kilometre ile 30 kilometre aralığında hız yapabiliyor.

Okul, iş ve alışveriş gibi yakın mesafe ulaşım ihtiyaçları için ideal bir çözüm sunan Lopifit bisiklet ile hem size hem de çevrenizdekilere yazar sağlıyor. Siyah, mavi, kırmızı ve yeşil renk seçenekleri ile satışa sunulan Lopifit bisiklet farklı aksesuvarlar ile daha kişiselleştirilebilir seçenekler sayesinde özelleştirilebiliyor.

Hem yürüme bandı hem bisiklet özellikli cihaz bisiklet ülkesi Hollanda’da üretiliyor. Lopifit bisiklet iki yıllık garanti süresi sunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir