Motor - Bisiklet

Üçgen tekerlekli bisiklet

Daha önce haberlerimizde yer verdiğimiz kare tekerlekli bisikletin pek de mantıklı olmadığını düşünen okurlarımız bu haberimizdeki üçgen tekerlekli bisiklet tasarımını görünce daha da şaşıracaklardır.

Bisiklet üçgen tekerlek

Bu fikrin mucidi Sergii Gordieiev isimli bir mühendis. Tıpkı kare tekerlekli bisiklet gibi bu yeni proje de bizleri şaşırtıyor. Fakat şaşırtıcı olmasına rağmen projenin gayet iyi şekilde çalışıyor olması da ayrıca ilgi çekici bir nokta.

Çarpıcı tasarımıyla bizi şaşırtan üçgen tekerlekli bisiklet yukarıdaki videoda da göreceğiniz şekilde zannedilenin aksine zorlu zeminlerde dahi gayet akıcı bir biçimde ilerleyebiliyor. Kullanıcı normal bir şekilde pedal çevirirken Reuleaux üçgen tekerlekli bisiklet konfordan taviz vermeden ilerliyor.

Üçgen tekerlek bisiklet

Üçgen tekerlekli bisiklet kare tekerlekli versiyonu kadar akıcı ilerlemiyor ancak çıkardığı sesin çevredeki insanların dikkatini çekeceği kesin.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir