Motor - Bisiklet

Xiaomi Mi QiCYCLE elektrikli katlanır bisiklet

Bir süredir bir akıllı bisiklet üreteceği söylenen Xiaomi birtakım akıllı özelliklere sahip Mi QiCYCLE katlanır elektrikli bisikleti duyurdu.

Xiaomi Mi akıllı bisiklet

Xiaomi akıllı bisiklet elektrikli olması sayesinde kullanıcının tüm enerjisini harcamadan yol
almasını sağlıyor. 250W, 36V “yüksek hızlı motor”a sahip olacağı ifade edilen Xiaomi Mi QiCYCLE elektrikli bisikletin en yüksek hızın ne kadar olacağı henüz belirli değil.

Xiaomi Mi QiCYCLE elektrikli katlanır bisiklet

Panasonic marka li-ion bataryaya sahip olan Xiaomi Mi QiCYCLE elektrikli bisiklet tek bir şarj ile 45 kilometre yol alabiliyor. Katlanır akıllı bisiklet bir akıllı telefon uygulaması ile birlikte geliyor.

Xiaomi bisiklet uygulaması

Katlanabilen ve 14.5 kg ağırlığında olan Xiaomi Mi QiCYCLE elektrikli bisiklette cep telefonu uygulaması sayesinde hız, mesafe, harcanan güç, dinamik kuvvet ve harcanan kalori gibi bilgiler de takip edilebiliyor. Xiaomi Mi akıllı bisikletin diğer ülkelerde de satışa sunulup sunulmayacağı henüz kesinleşmiş değil.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir