Aksesuvarlar

Sugeçirmez özellikli harici disk

Sıcak yaz günlerini havuz-deniz kenarında geçirenler, bol bol fotoğraf ve video çekenler için sudan korkmayan bir harici disk ürünü çıktı. LaCie’nin yeni harici diski Rugged Thunderbolt ister suya düşsün, isterse kumların arasında kaybolsun, suya, toza ve basınca dayanıklı olması sebebiyle, içinde yer alan fotoğraf, video ve diğer tüm dosyalarınızı güvenli bir şekilde depoluyor.

Sugeçirmez özellikli harici disk

LaCie sugeçirmez harici disk
IP54 standartlarında olan LaCie Rugged Thunderbolt, her türlü su sıçramalarına ve ıslanmalara karşı dayanıklı olarak tasarlanmış. Bu sayede deniz ve havuz kenarlarında güvenli kullanım sunuyor. Entegre thunderbolt kablosuyla kullanıcılara ultra hızlı veri aktarımı imkânı sağlayan ürün, 4GB veriyi 10 saniyede aktarabiliyor. Ürün aynı zamanda USB 3.0 arabirimi üzerinden de aktarım yapabiliyor.

LaCie harici disk kapasiteleri
Maksimum 380 gram ağırlığında olan LaCie Rugged Thunderbolt harici diskin 250 GB, 500 GB, 1 TB ve 2 TB kapasite alternatifleri bulunuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir