Tabletler

Super AMOLED ekranlı Samsung Galaxy Tab S

Galaxy Tab S

Samsung Electronics, bugüne kadarki en ince ve hafif tableti olan Galaxy Tab S’i tanıttı. Cihazın sektör lideri WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED ekranı, Adobe RGB renk kapsamının yüzde 90’ından fazlasını içeriyor; yani, şu ana kadar görülmemiş çeşitlilikte rengi gösterebiliyor.

Super AMOLED teknolojisi arka aydınlatma gerektirmediği için, Galaxy Tab S LCD ekranlara göre daha az enerji tüketirken, LCD ekranlı tabletlere göre daha da ince bir tasarıma olanak sağlıyor. 6,6 mm’lik zarif bir profile sahip hafif ve kolay taşınır olan Samsung Galaxy Tab S tabletler sadece 465 g (10,5 inç) ve 294 g (8,4 inç) ağırlıkları ile de dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Tab SKullanıcıların Parmak İzi Tarayıcısı ile güvenli ve kolay bir şekilde erişerek kendi optimize edilmiş kişisel profillerini yaratmalarını mümkün kılan Çoklu Kullanıcı Modu ve kendi özel ara yüzü ve çocuk dostu uygulamalarıyla özel olarak tasarlanmış Çocuk Modu ise Galaxy Tab S’in diğer öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. 10,5 ve 8,4 inç olarak piyasaya sürülecek olan Galaxy Tab S Titanyum Bronz, Beyaz ve Kırmızı renklerinde satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir