Akıllı Telefonlar

Amazon Fire Android cep telefonu

Amazon’un ilk akıllı cep telefonu modeli olan Amazon Fire dört çekirdek Qualcomm Snapdragon 2.2 GHz işlemciye, 2GB RAM belleğe, 4.7 inç büyüklüğünde HD ekrana ve ortam ışığı sensörü ile Dynamic Image Contrast özelliklerine sahip.

Amazon Fire Android telefon

Amazon Fire akıllı cep telefonunun ön ve arka yüzlerinde Gorilla Glass 3, alüminyum tuşlar, paslanmaz çelik detaylar ve ele temas eden kısımlarda da poliüretan malzeme kullanılmış. Dolby Digital Plus özellikli çift stereo hoparlöre ve sanal surround ses desteğine yer verilen Amazon Fire Android cep telefonunda 13 megapiksel çözünürlüklü dijital kamera, arka aydınlatma, LED flaş, 5 elemanlı f/2.0 lens, Optik Görüntü Sabitleyici ve yüksek dinamik alan (HDR) gibi özellikler dikkat çekiyor.

Amazon Fire cep telefonunun her iki dijital kamerası ile 1080p HD kalitesinde video kaydedilebiliyor. 25 Temmuz tarihinden itibaren satışa sunulması planlanan Amazon Fire Android cep telefonunun fiyatı ise 199 USD – 400 TL. Telefonun 64GB hafızalı versiyonu ise 299 USD – 600 TL fiyatla satılacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir