Aksesuvarlar

Uykunuzu analiz eden ve horlamayı durduran akıllı yastık

Uyku düzeninizi takip etmek istiyorsanız akıllı telefonunuz ile bunu yapabilirsiniz. Akıllı bileklik tarzı giyilebilir cihazlarla bu ve benzeri işlemleri gerçekleştirmek de olanaklı. Ancak Akıllı telefon gibi elektronik cihazları tüm uyku süresince başınızın bu kadar yakınında bulundurmak sağlıklı olmayabilir ve bileğinizde bir cihazla uyumak sizi rahatsız edebilir.

Akıllı yastık

Tüm bu dezavantajları bir kenara atan ZEEQ akıllı yastık yattığınızda size müzik çalıyor, uyku düzeninizi takip ederek analiz ediyor ve horlamanıza engel oluyor. Akıllı yastık uyuyan kişiyi derin REM uykusunu bölmeden rahatsız etmeyecek kadar da zeki.

Üzerindeki dahili mikrofon aracılığıyla kullanıcının horlamakta olduğunu tespit eden ZEEQ akıllı yastık hafifçe titreşim yaparak kişinin uykusunu bölmeden başının pozisyonunu değiştirmesini sağlayarak horlamanın durdurulmasına yardımcı oluyor.

Akıllı telefon uygulaması ile işbirliği içerisinde çalışan akıllı yastıkta uykunuz tamamlandıktan sonra istatistiklerinizi incelemeniz mümkün. Kickstarter sitesinde yatırım toplamaya devam eden ZEEQ akıllı yastık için ön siparişler yine bu internet sitesinden verilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir