Motor - Bisiklet

Kare tekerlekli bisiklet

Daha önce de farklı tasarımları ile ilgi uyandıran Sergii Gordieiev eski klasik bisiklet parçalarını bir araya getirerek oluşturduğu kare tekerlekli bisiklet tasarımı ile yine dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Tasarımcının ve ekibinin bugüne kadarki en çılgın projeleri olarak değerlendirdikleri kare tekerlekli bisiklet tamamen atölyelerindeki malzemeler kullanılarak oluşturulmuş.

Bisikleti ilk görenler şaşkınlıklarını attıktan sonra akıllarına ilki gelen soru bu aletin fonksiyonel olup olmadığı. Cevap: Evet! Kare tekerlekli bisiklet de normal tekerlekli bisikletler gibi kullanılabiliyor. Biraz farklı bir deneyim olmakla beraber kare tekerlekli bisikleti kullanarak yol alabiliyorsunuz.

Gordieiev bu tam fonksiyonlu kare tekerlekli bisikletin tasarımını bitirdikten sonra semtindeki parka giderek hemen denemiş. Video da gördüğünüz şekilde kare tekerlekli bisiklet gayet düzgün şekilde yol alıyor. Arıca bu bisikleti kullandığınız zaman çevrenizdeki tüm dikkati üzerine toplamanız da garanti!

Kare tekerlekli bisiklet aslında paletli bir tasarımı ile gerçekleştirilmiş. Çelik malzemeden üretilen kare şeklindeki tekerlekler sert ve ağır bir yapıya sahip. Bisikleti kullanırken oldukça yüksek ses çıkartıyor ve yaygın bir kullanım alanı bulması da ihtimal dahilinde değil ancak tasarımın amacının bu olmadığı da açık.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir