Akıllı Telefonlar

Harry Potter temalı Redmi Note 12 Turbo akıllı telefon

Realme’in Coca-Cola Phone modelinden sonra Redmi de Note 12 Turbo cep telefonunun özel Harry Potter Edition versiyonu ile dikkatleri üzerine çekmeyi amaçlıyor. Dahili özel uygulamaya ve arka yüzünde Hogwarts mührüne sahip olan Redmi Note 12 Turbo cep telefonu göz alıcı Hogwarts temalı kutu içerisinde bir Okula Kabul Mektubu ve Çapulcu Haritası eşliğinde geliyor.

Harry Potter evreni çizgilerini taşıyan telefon kutusunu açtığınızda bir kabul mektubu ve yanında akıllı telefon ortaya çıkıyor. Üzerinde şimşek işareti bulunan kutusu içerisinde kendi şarj cihazı ile gelen Redmi Harry Potter cep telefonu eşliğinde bir suni deri kılıf, Çapulcu Haritası ve bir kaç adet çıkartma yer alıyor.

Harry Potter temalı Redmi Note 12 Turbo cep telefonu 6.67 inç büyüklüğünde 12 bit OLED ekrana, 120 Hz tazeleme hızında FHD+ çözünürlüğe, Snapdragon 7+ Gen 2 işlemciye, 16GB’a kadar yükseltilebilen LPDDR5x RAM belleğe ve 1 TB UFS 3.1 hafıza kapasitesine sahip.

Bu özel Redmi Note cep telefonunda 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile Harry Potter temalı ön ve arka kameralar b ulunuyor. İki ana lensi Harry Potter’ın gözlüklerini anımsatacak şekilde tasarlanan telefonda küçük kahramanın alnındaki şimşek işareti de unutulmamış. İki ana kameradan ilki 64 megapiksel ve ikincisi de 8 megapiksel ultra geniş açılı lense sahip. Üçüncü kamera 2 megapiksel çözünürlüklü makro bir lens ile çekime imkan tanıyor. Telefonu çevirdiğinizde 16 megapiksellik selfie çekimleri için bir 16 megapiksel çözünürlüklü ön kamera sizi karşılıyor.

Harry Potter temalı Redmi Note 12 Turbo akıllı telefon Çin’de satışa sunulmuş durumda. Telefonu dünyanın diğer ülkelerinde de satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz belirsiz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir