Motor - Bisiklet

Arkasını gösteren motosiklet kaskı

Otomobillerde sürücüye yardımcı olan çeşitli sensörlere ve asistanlara aşinayız ancak bisiklet ve motosiklet kullanıcılar için bu pek yaygın değil. Motosikletçiler için teknolojik özellikleriyle geliştirilen geliştirilen Ronin kullanıcıya arkasını görebilme imkanı ile güvenliği arttırıyor.

Ronin motosiklet kaskını akıllı tasarımında mesafeye hassas bir kamera teknolojisi ile çevre, hız ve diğer ölçümleri gerçekleştiren bir radar sistemine yer verilmiş. Buna ek olarak kaskta yer verilen arttrılmış gerçeklik teknolojisi ile önemli çevre bilgileri kaskın ön yüzündeki koruyucu üzerinden görüntülenerek kullanıcının başka bir yere bakmak zorunda kalması nedeniyle dikkatini dağılmasının da önüne geçilmiş.

Kaskın önündeki ekrandan tüm bilgileri görebilmesi kullanıcının dikkatini yoldan ayırmamasını sağlarken aynı zamanda hava durumu ve trafik gibi ekstra bilgileri takip edebiliyor ve daha da önemlisi arkada bulunan araçlar ve mesafeler hakkında sürücüyü bilgilendirerek hoş olmayan sürprizlere ve kazalara karşı önlem getiriyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir