Tasarım Ürünler

Siz bavulunuzu değil bavulunuz sizi taşısın

Son dönemde değişik bavul / valiz tasarımları yapılıyor. Farklı kullanım özelliklerini öne çıkaran bu tasarımlarda amaç kullanıcının değişik beğeni ve beklentilerine hitap ediyor. Quadra gerektiğinde kendisini taşıyan bavul sahibini taşıyabilmesine olanak tanıyan tasarımı ile dikkat çekiyor.

Yapısında bir e-scooter’a yer verilen Quadra ile bavulunuzun üzerinde dilediğiniz gibi dolaşabiliyorsunuz. Bir tutamak ve iki tekerlek hemen scooter haline dönüşebilen Quadra ihtiyaç duyduğu enerjiyi barındırdığı bataryadan alıyor. Bataryaların ve tekerlekler bavul kapasitesinden feragat anlamına gelebilir ancak bu fedakarlığın karşısında bavulunuzu elektrikli bir scooter gibi kullanabilmek kim kullanıcılar için oldukça önemli ve hatta hayati bir özellik haline gelebilir.

Kinson Chan & Rice Mak tarafından tasarlanıp geliştirilen Quadra bavul, 2018 yılında Red Dot tasarım ödülü kazanmış bir ürün.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir