Motor - Bisiklet

Emektar bisikletiniz 30 saniyede elektrikli hale gelsin

Son yıllarda kişisel ulaşım araçlarına artan ilgiyi hemen her yerde görüyoruz. Ağırlıklı olarak elektrikli scooter tarzında karşımıza çıkan bu eğilimin yanı sıra bir kesim de tercihlerini kimi zaman elektrik yardımı ile kolayca destek alarak sürebilecekleri kimi zaman da kendileri pedal çevirerek yol alabilecekleri bisiklet seçeneğinden yana kullanıyor.

Elektrikli bisiklet dönüştürme kiti

Değişik boyutlarda, kapasitelerde ve tasarımlarda üretilen bu elektrikli bisikletler ciddi bir maliyeti de beraberinde getiriyor. PikaBoost dönüştürme kiti bu sorunları ortadan kaldırarak çok daha ekonomik bir elektrikli bisiklet çözümü vaat ediyor.

PikaBoost bisiklet dönüştürme kiti uygun maliyetin yanı sıra eski bisikletinizden ayrılmak zorunda kalmamanızı da sağlıyor. Bir diğer avantajı da dilediğiniz takdirde bu kiti bir başka bisiklette de kullanabilmeniz.

Sadece 3 kg ağırlığındaki PikaBoost elektrikli bisiklet dönüştürme kiti selenin altından arka tekerleğe temas edecek şekilde kolayca monte edilebiliyor. Park ettiğiniz durumlarda da PikaBoost kitini bisikletinizde kolayca çıkartabiliyor ve çalınmaktan koruyabiliyorsunuz.

PikaBoost bisiklet dönüşüm kitinde güvenlik seçenekleri de unutulmamış. Bisiklet sürerken kayma veya düşme durumu tespit edildiğinde PikaBoost kit, motoru ve tekerleğin hareketini hemen durdurarak sürücünün güvenliğini sağlıyor. Ayrıca bir elektrikli fren sensörü sayesinde fren yapıldığında motor hemen durduruluyor.

Bunlara ek olarak cep telefonu uygulaması üzerinden Bluetooth bağlantı ile bisiklet kilitlenebiliyor ve PikaBoost kitin bataryası bitmeye yakın bildirimler alınabiliyor. Ayrıca kullanıcı bisikleti pedal gücü ile kullanırken kinetik enerji elektriğe dönüştürülerek kit şarj edilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir