Motor - Bisiklet

Zincirsiz bisiklet ile daha yüksek performans

CeramicSpeed’in yeni güç aktarım sistemine sahip zincirsiz bisiklet daha az sürtünme sağlayarak klasik bisikletlere kıyasla daha yüksek performanslı bir kullanım sunuyor.

Zincir yerine bir milin yer aldığı zincirsiz bisiklet sisteminde üretici firmanın iddiasına göre sürtünme yüzde 49 oranında azalıyor. Klasik zincirli bisiklet sisteminde zincirin her bir halkasında sürtünme gerçekleştiğinden bu miktar daha yüksek oluyor.

Zincirsiz bisiklet sisteminde biri pedalın mile gücü aktardığı ve diğeri de milden gücün tekerleğe aktarıldığı nokta olmak üzere sadece iki temas noktası bulunuyor. Zİncirsiz bisiklet tasarımında kullanılan seramik mil yatakları daha az sürtünme sağlamalarının yanı sıra daha akıcı bir hareket de sunuyor.

Karbon fiber malzemeden üretilen ana mil mekanizması gayet hafif olduğu gibi aynı zamanda son derece sağlam. Farklı vites hızlarında kullanılabilen sistem böylece yüzde 99 etkinlik sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir