Aksesuvarlar

Fotoğraf makinenizde profesyonel stüdyo ışıklandırması

Profesyonel fotoğrafçılara olduğu kadar tüm fotoğraf meraklılarına da hitap eden bu küçük aksesuvar dünyanın en küçük boyutlu stüdyo ışılandırmasını sağlıyor. LitraPro stüdyo ışıklandırması her fotoğrafçının çantasında olması gereken bir ürün.

Bluetooth bağlantısını destekleyen LitraPro kullanıcının çantasında ve cebinde yer kaplamayan son derece kompakt boyutları sayesinde her yere kolaylıkla taşınabiliyor. Sınıfının en kaliteli LED aydınlatmasını sunan LitraPro stüdyo ışığı 3000k – 6000k renk sıcaklığı ile tüm çekim hızlarında fotoğraf çekim olanağı sunuyor.

Pratik bir stüdyo ışıklandırması sunan bu aksesuvar son derece sağlam alüminyum gövdesi sayesinde darbelere dayanıklı yapısı ile 30 metre derinliğe kadar sugeçirmezlik sunuyor. Bu özelliği sayesinde bu aksesuvarla yağmur altında rahatlıkla fotoğraf çekmek mümkün.

Her türlü koşulda stüdyo ışığı ile fotoğraf çekme imkanı sunan LitraPro stüdyo ışığı 145 dolar fiyatla satın alınabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir