Sinema Televizyon

Kıyamet Gösterisi / Good Omens 2019’da ekranlarda olacak

Terry Pratchett ve Neil Gaiman’ın beraber yazdıkları Kıyamet Gösterisi (Good Omens) kitabının sinema filmi ya da dizi olarak çekileceğine dair haberlere rağmen, Pratchett’in 2015’te ölümünün ardından Gaiman kitabın herhangi uyarlamasına izin vermeyeceğini ifade etmiş ve uzun süredir bu konuda herhangi bir gelişme olmamıştı.

Pratchett ölümünün ardından, kendisine teslim edilmek üzere Gaiman’a bir mektup yazmış olduğu vefatının ardından Kıyamet Gösterisi kitabı ile ilgili Gaiman’ın dilediği kararı alabileceğini ortaya çıkmıştı. Ve ardından haberimizde ifade ettiğimiz gibi Amazon ile BBC altı bölümlük bir mini dizi için kolları sıvamıştı. Fakat bugüne kadar sevindirici haberi alamamıştık.

Ancak yeni gelişmelere göre Gaiman’ın yazdığı senaryo ile başrollerinde Michael Sheen ve David Tennant’ın yer aldığı Kıyamet Gösterisi dizisi 2019’da ekranlarda yerini alacak. Kitabını büyük keyifle okuduğumuz Kıyamet Gösterisi kitabının dizisini merakla bekliyoruz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir