Sinema Televizyon

Squid Game reality şov Netflix’te başlıyor

Birincinin 4.56 milyon dolar kazanacağı Squid Game The Challenge reality şov 22 Kasım’da Netflix’te başlıyor. 450’nin üzerinde yarışmacı ile başlaması ve 10 bölüm olarak çekilmesi planlanan Squid Game reality şovda dizide yer almayan orijinal görevlerde tasarlanmış. Orijinal dizide olduğu gibi kanlı sahnelerin doğal olarak yaşanmayacağı Squid Game şov’u kazanan yarışmacı Netflix’e göre bugüne kadar en yüksek reality şov ödül miktarı olan 4.56 milyon doları elde edecek.

Reality şovda, dizide izleyicileri oyuncuları kırmızı ışıkla durdurup yeşil ışık ile harekete geçiren dev ölçülerdeki ürpertici oyuncak bebek ve oyuncuların kostümleri de kullanılacağı belirtiliyor. Şovda dizideki gerilimi hatırlatan diğer pek çok çekim karakterine de yer verileceğine şüphe yok.

Orijinal Squid Game dizisi Netflix’in tüm zamanlara göre en çok izlenen dizisi olma özelliği taşıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir