Oyun - Eğlence

Yeni Sony PlayStation 5

Sony’nin uzun zamandır konuşulan PlayStation oyun konsolu güncellemesine dair iki model seçeneği ile ilgili detaylar paylaşıldı. Sadece dijital ve Blu-Ray seçenekli iki yeni tasarım tamamen yenilenmiş çizgileri ile öne çıkıyor.

Öncekilere göre yüzde 30 daha küçük olan kule tipi yeni model Standart ve Digital Edition modellere göre sırasıyla yüzde 18 ve yüzde 24 daha hafif bir gövde yapısına sahip. En göze çarpan yenilik ise yeni Digital Edition modele kullanıcının isteğine bağlı olarak sonradan Blu-Ray bağlanabiliyor olması. Böylece cihaz Sandart Edition model halini alıyor.

Yeni Sony PlayStation 5 oyun konsollarında hafıza kapasitesi arttırılarak 825 GB seviyesinden 1 TB seviyesine yükseltilmiş. Ayrıca konsolun ön yüzünde iki adet USB-C girişine yer verilmiş.

Sony’n in yeni Sony PlayStation 5 konsolları ABD’de kasım ayından itibaren satışa sunulacak. Standart model 499.99 dolar ve Digital Edition model ise 449.99 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 2

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir