Otomobiller

Bu çarpışan araba ile trafiğe çıkabilirsiniz

Emekli olmak genelde bir rahatlama ve dinlenme dönemi olarak algılanır ancak Pennsylvania’lı Dan Hryhorcoff için emeklilik tamamen yaratıcı bir eyleme dönüşmüş. Yıllarca denizaltıda çalışan ve benzeri projelerde yer alan ve otomobillere meraklı olan Dan Hryhorcoff kendi tasarımı bir çarpışan araba üretmiş ancak bu çarpışan araba lunaparklardaki modellerden farklı olarak trafiğe çıkabiliyor.

Normal bir çarpışan arabadan farklı olarak Dan Hryhorcoff’un tasarımı 4 metreye yakın uzunluğa, 2 metrenin biraz üzerinde genişliğe ve 1.5 metreden biraz daha fazla yüksekliğe sahip. Dan arabayı tasarlarken Elysburg / Pennsylvania’daki Knoebels eğlence parkındaki 1953 model bir çarpışan arabadan ilham almış.

Parktaki çarpışan taksileri saatlerce inceleyen Dan tasarımı için gerekli parçaları bir Chevrolet Aveo otomobilden ve bir motosikletten elde ederek geleneksel görünümlü ve benzeri olmayan çalışır durumda bir çarpışan araba ortaya koymuş.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir