Bilgisayarlar

HP Envy Move çanta bilgisayar

HP masaüstü ile dizüstü bilgisayarların en iyi özelliklerini bir araya getiren HP Envy Move Hepsi-Bir-Arada çanta bilgisayarını duyurdu. Yeni HP Envy çanta bilgisayar 23.8 in ç büyüklüğünde dokunmatik ekranı, 13. nesil Intel Core i5-1355U işlemcisi, Intel UHD Graphics desteği ile döne çıkıyor.

HP Envy Move çanta bilgisayarın en dikkat çeken özelliği hiç şüphesiz 2.38 inç büyüklüğündeki QHD IPS dokunmatik ekranı. 2,560 x 1,440 piksel çözünürlüklü bu ekran masaüstü için normal sayılabilir ancak taşınabilir bir bilgisayar için oldukça büyük ebatlarda.

Yaklaşık 55 cm x 149 cm x 36 cm ölçülerine sahip olan HP Envy Move çanta bilgisayarın ağırlığı ise 4 kg’ın biraz üzerinde. HP Envy çanta bilgisayarda taşımak için bir tutma bölümü, kullanırken kolaylık sağlayan ayak bölümü ve arka yüzünde ekstra klavyenin koyulduğu bir bölme yer alıyor.

Böylesine hacimli bir bilgisayar olan HP Move çanta bilgisayar elektrik kablosu ile bağlanmadığı zaman dört saat kullanım süresi sunan bir bataryaya sahip. Cihazın standart donanımında Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.3 kablosuz bağlantı desteğinin yanı sıra çift 5W Bang & Olufsen hoparlör bulunuyor. 5 megapiksel çözünürlüklü özel kapaklı kamerası da bulunan HP çantya bilgisayarda Windows 11 Home işletim sistemi hazır geliyor.

HP’nin yeni Envy Move çanta bilgisayarı HP üzerinden 899.99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 7

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir