Bilgisayarlar

PlayStation TV sonbaharda piyasaya çıkıyor

PlayStation TVSony Computer Entertainment Inc., kullanıcıların çeşitli oyun içeriklerinin ve PlayStation 4 (PS4) Remote Play’in tadını evlerindeki televizyonlar üzerinde kolaylıkla çıkarmasını sağlayacak olan PlayStation TV’yi (PS TV), Kuzey Amerika’nın en büyük video oyun fuarı olan E3 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Siyah renge sahip olacak olan PS TV, sonbaharda, Kuzey Amerika, Avrupa ve Pal bölgesinde, bağımsız sistem olarak piyasaya sürülecek.

Sony PlayStation TV
Sony PlayStation TV özellikleri
PlayStation Vita (PS Vita) taşınabilir eğlence sistemi ile aynı çip seti ve sistem yazılımının kullanıldığı PS TV, ultra ince boyutları (6,5cm × 10,5cm) ile bir televizyona bağlanabilen tüm PlayStation platformlarının en küçüğü olma özelliğini taşıyor. Kuzey Amerika, Avrupa ve PAL bölgesindeki kullanıcılardan gelen talepleri karşılamak üzere, sistemi yeni bir isim ve renkte piyasaya sürecek olan Sony, sadece PS TV üzerinde mümkün olan eğlence deneyimleri sunacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 7

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir