Tabletler

Suya, toza dayanıklı ve uzun pil ömürlü tablet

Dayanıklı teknolojik ürünleri ile tanınan Oukitel’in duyurduğu yeni RT7 Titan modeli dünyanın 5G özellikli ilk tableti olmanın yanı sıra 32.000 mAh kapasiteli pil ömrü ile de dikkatleri üzerine çekiyor. MIL-STD-810H askerî dayanıklılık standartlarında üretilen Oukitel RT7 Titan tablet IP68 sugeçirmezlik ve IP69K toza dayanıklılık testlerinden de geçmiş.

1.2 metre derinlikte su altında 2 saat dayanabilen cihaz 1 metre yükseklikten düşme testlerinden geçirilmiş. Eksi 20 derece soğukta ve artı 55 derece sıcaklıkta da çalışabilen Oukitel RT7 Titan tablet zorlu koşullarda gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

RT7 Titan tabletin 10.1 inç büyüklüğündeki FHD+ ekranı 400 nit parlaklık değerine sahip. MediaTek Dimensity 720 sekiz çekirdek işlemcisi 12 GB DDR4 RAM bellekle desteklenen Oukitel Titan tabletin 5G internet bağlantısı ve Android 13 işletim sistemi bulunuyor. Cihazı kutusundan çıktığında arka planda aynı anda 44 uygulama çalıştırabilme iddiası taşıyor.

Fotoğraf çekme, video kaydetme ve tarayıcı işlemleri cihazın 48 megapiksel yüksek çözünürlüklü ana kamerası aracılığıyla yapılırken 20 megapiksellik gece görüş kamerası ve 32 megapiksel çözünürlüklü selfie kamera kullanıcıların tüm gereksinimlerine cevap veriyor.

Oukitel yeni tabletinin 32.000 mah kapasiteli bataryasının 113 bekleme süresi, 40 saat tarama, 35 saat video izleme veya 34 saat navigasyon süresi sağladığı iddiası ile ürününü tanıtıyor. Ayrıca tabletin yüksek kapasiteli bataryası powerbank olarak da kullanılarak cep telefonu gibi diğer cihazların şarj edilebilmesine olanak tanıyor.

Suya, toza ve zorlu koşullara dayanıklı Oukitel RT7 Titan tablet 1.000 USD fiyatla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir