Motor - Bisiklet

Sahibini tanıyan ve otomatik park eden motosiklet

Yamaha fütüristik motosiklet modeli Motoroid’in ikinci versiyonunu duyurdu. Park edeceği zaman park destek ayağı otomatik olarak açılabilen Yamaha Motoroid motosikletin yapay zeka yüz tanıma özelliği ve kendi kendine dengede durabilen özelliği de bulunuyor.

Üretici firma Yamaha yeni Motoroid 2 modeline, belli mesafeden kişiyi takip eden bir drone gibi kullanıcının yanında gitme özelliği eklemeyi de düşünüyor. Fütüristik elektrikli motosikletin dikkat çekici bir diğer özelliği de viraj alırken otomatik olarak gerekli açıda yatabilmek.

Bir önceki Motoroid modelinde sürücünün arkasında bulunan ve arkasını kavrayan hareketli mekanizma yeni versiyonda iptal edilmiş.

Görünümü ve tasarım çizgileri ile dikkat çeken Yamaha Motoroid motosiklet Japan Mobility Show 2023 Fuarı’nda sergilendi.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir