Motor - Bisiklet

Bisikletler için koruyucu garaj

Eğer bisiklet kullanmayı seviyorsanız ve garajınız ya da evinizde yeterli yeriniz yoksa genellikle bisikletinizi dışarıda kilit altında tutmak zorunda kalıyorsunuzdur. Ancak kilit altında da olsa bisikletiniz çalınma riski devam ettiği gibi yağmur ve kar şartlarının yıpratıcı etkilerine de açık kalır.

Tüm bunlar göz önünde bulundurularak tasarlanan Alpen Bike Capsule bisikletinizi örtülü durumda tutarken dış mekan etkilerine karşı da koruyor. Ultraviyole ışınlara dayanıklı olarak tasarlanan Alpen bisiklet garajı menteşeli kapı yapısı sayesinde son derece kolay kullanılıyor.

Bisiklet içine yerleştirildikten sonra Alpen Bike bisiklet garajı tuşlu kilit ile kilitleniyor. Bisikleti içindeyken garaj ile birlikte çalınacağını düşünen okuyucularımız için beton veya ahşap zeminlere içeriden sürgü ile sabitlenebildiğini söyleyelim.

Hemen türlü bisikleti barındırabilen Alpen Bike Capsule garaj içerisine gidon genişliği 55 cm’den geniş olan modeller de hafifçe çevrilerek sığabiliyor. Alpen Bike Capsule sugeçirmez bisiklet garajı için ön siparişler üretici firma sitesinden 899 dolara verilebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 6

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir