Aksesuvarlar

Philips FL3X Bluetooth hoparlör

Philips FL3X Bluetooth hoparlör

Dayanıklı ve cep boyutlarındaki Philips FL3X Bluetooth hoparlör hareket halindeyken müzik dinlemek için yanınızda taşıyabileceğiniz bir model.

Daha zengin bir bas elde etmek adına Philips FL3X Bluetooth hoparlörü genişletmek için sadece kenarları çekmek yeterli. Bozulmaya uğramayan yüksek sesli müzik için bir anti-clipping koruma işlevine de sahip olan Philips Bluetooth hoparlöre akıllı bir cihazı Bluetooth aracılığıyla bağlamak da çok kolay.

Misket limonu yeşili ve siyah; beyaz ve siyah; kırmızı ve siyah; mavi ve yeşil olmak üzere 4 renk seçeneği ile müzikseverlerin beğenisine sunulan Philips FL3X Bluetooth hoparlör ince örülmüş bir şerit kol ile birlikte geliyor.

Dolu şarj ile 12 saate kadar aralıksız şarkı çalabilen ve şarja ihtiyacı olduğunda tüm mevcut USB soketlerine takılabilen FL3X Bluetooth hoparlör hareket halindeyken ideal birer dizüstü bilgisayar hoparlörü de olabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir