Aksesuvarlar

Xoo Belt kemer ile akıllı telefonunuzu şarj edin

Esnek bataryalar içeren tasarımıyla Xoo Belt pantolon kemeri akıllı telefonunuzu şarj ediyor.

Xoo Belt kemer

Sıradan bir pantolon kemeri gibi bir görünüme sahip olan duran Xoo Belt iki deri katmanı arasında 1.300 mAh lityum seramik polimer esnek batarya ve toka kısmındaki 800 mAh batarya tasarımı ile toplamda 2.100 mAh pil kapasitesi sağlıyor. 2.100 mAh batarya kapasitesi iPhone 6 Plus ve Samsung Galaxy Note 4 gibi tablet telefon modelleri dışında çoğu akıllı cep telefonları için yeterli bir enerji miktarı sunuyor.

Kullanıcılar akıllı telefonlarını Xoo Belt kemer ile vücutları arasında yer alan yuvaya yerleştirerek microUSB kablo üzerinden bağlıyorlar. Böylelikle cep telefonunuzu kemerdeki yuvasında taşırken aynı zamanda da şarj etmiş oluyorsunuz.

Xoo Belt

Adaptörü ya da USB bağlantı ile üç saat sürede şarj olan Xoo Belt kemer, tokası üzerindeki beş LED ışığı ile kullanıcıyı kalan şarj süresi hakkında bilgilendiriyor. Xoo Belt kemer Android, iOS, ve Windows Phone işletim sistemli telefonlarla kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir