Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy Note 4

Geliştirilmiş S Pen ile üstün görüntüleme deneyimini bir araya getiren Samsung Galaxy Note 4 5,7 inç Quad HD 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekranı ile daha derin kontrast, daha net ve canlı görüntüler, daha iyi görüntüleme açıları ve saniyenin milyonda biri kadar hızlı tepki süreleri sunuyor.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4 özellikleri
Cihazda Akıllı Optik Görüntü Sabitleyicisi olan 16 megapiksellik bir arka yüz kamerası var. Bu sayede, kameranın titremesi dengeleniyor ve karanlık ortamlarda pozlama süresi otomatik olarak uzuyor. Ayrıca Samsung Galaxy Note 4’ün f1.9 – 3,7 MP ön yüz kamerası, standart 90 derece ve 120 dereceye kadar geniş açı sunuyor.

Hızlı şarj özelliği ile Galaxy Note 4 çok hızlı şarj edilebiliyor. Ultra Enerji Tasarrufu Modu sayesinde kullanıcılar en çok ihtiyaç duyduğu anda, şarjsız kalmıyor. Galaxy Note 4’te birden fazla mikrofon ve kalabalık ortamlarda gürültüyü azaltan gelişmiş bir hoparlör yer alıyor.

Galaxy Note 4
Galaxy Note 4 – S Pen ve S Note
Galaxy Note 4 ayrıca “Parmak İzi Tarayıcısı” ile kişisel verileri güvence altına alıyor ve dünyada bir mobil cihazda ilk kez UV sensörü kullanıyor. Yeni S Pen, çok daha özgün bir kalem deneyimi sunuyor. Yenilenen kalem, kâğıt üzerinde dolma kalem ya da fırça ile yazılan yazıyı mükemmel şekilde taklit eden, daha doğal bir fırça etkisine sahip.

Galaxy Note 4, Ekim ayından başlayarak küresel pazarlarda Kömür Siyahı, Buz Beyazı, Bronz Altın ve Açık Pembe renklerinde satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir