Akıllı Telefonlar

6 inç ekranlı ve uzun pil ömürlü HTC U11+ akıllı telefon

HTC, her zaman daha fazlasını isteyenler için daha ince bir cihazda daha büyük ekran ve daha büyük pili bir araya getiren HTC U11+ akıllı telefonunu tanıttı. HTC U11+, çok sevilen HTC U11 modelinin üzerine 6 inçlik ekran, büyük pil ve ince likit yüzey özelliklerini eklerken, HTC U11’den daha da ince bir tasarım sunuyor.

18:9 çerçeve oranlı 6 inçlik ekran
Daha küçük cihazda daha büyük ekran. 18:9 çerçeve oranlı 6 inçlik ekranıyla HTC U11+ film izlemek ve oyun oynamak için en sevdiğiniz cihaz olacak. Üstelik ergonomik tasarımıyla elinize tam oturacak.

Uzun pil ömrü
3,930mAh piliyle istediğiniz her özelliği daha uzun süre kullanırken kafanız çok rahat olacak.

Sezgisel kullanım özellikleri
Tüm bildirimlere ve uygulamalara tek elle ulaşabilmenizi mümkün kılan Edge Launcher ve telefonunuzu sıkarak en sık kullandığınız uygulamaları açmanızı sağlayan Edge Sense sayesinde HTC U11+ telefonunuzu tek elinizle rahatlıkla kullanabileceksiniz.

HTC U11+ cep telefonu Edge Sense teknolojisi
HTC U11+ büyük beğeni toplayan ve alanında devrim yaratan Edge Sense teknolojisiyle beraber geliyor. Basit bir sıkma hareketiyle kamera uygulamasına, sesli asistana veya istediğiniz herhangi bir uygulamaya erişmek mümkün. Edge Sense ile sadece fotoğraf çekmekle kalmaz aynı zamanda Google Haritalar ya da Google Müzik gibi en sevdiğiniz uygulamalara ulaşabilir; sıkma hareketiyle uygulama içindeki özellikleri kullanabilirsiniz.

Yeni 8MP ön kamera, ana kamerayla aynı şekilde güçlü HDR Boost ve parazit azaltma teknolojisine sahip. Bu da, düşük ışıkta bile keskin detaylar ve canlı renklere sahip muhteşem selfie’ler çekme imkanı sunuyor.

HTC BoomSound ile güçlü ses
HTC BoomSound ve HTC USonic kulaklıklarla bulunduğunuz her yerde güçlü sesin keyfini çıkarabilirsiniz. HTC U11+ bugüne kadar bir akıllı telefonda kullandığımız en yüksek sesli BoomSound teknolojisine sahip. Bu da HTC U11’den %30 daha yüksek ses, daha zengin ses kalitesi ve daha iyi dinamik ses aralığı demek oluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir