Akıllı Telefonlar

Edge Sense özellikli HTC U11 Life akıllı telefon

HTC, ödüllü tasarıma ve inovasyonun amiral gemisi olma özelliğine sahip HTC U11 temel alınarak üretilen ve “U” ailesinin en yeni üyesi olan HTC U11 Life akıllı telefonu tanıttı. HTC U11 cep telefonundaki Life dokunma teknolojisinin en yenisi Edge Sense sayesinde sadece yanlardan sıkarak en çok kullanılan uygulamalara rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Faz Algılamalı Otofokus (PDAF) ve 16MP ana kamera teknolojisiyle daha hızlı, daha net fotoğraflar elde sunan U11 Life 16 megapiksel UltraPixel ışık duyarlı ön kamera ile düşük ışıkta bile harika selfieler çekebiliyor.

HTC U11 Life akıllı telefonun hava şartlarına dayanıklı sağlam likit yüzey tasarımı dikkat çekiyor. Akrilik cam arka yüzey, ışığı her açıdan mükemmel yansıtırken IP67 sertifikasıyla yağmurlu, karlı, tozlu havalarda bile telefon rahatlıkla kullanılabiliyor.

HTC USonic kulaklık
Kutu içinden çıkan HTC USonic aktif gürültü engelleme özellikli kulaklıklara özel ayar yapılarak dünyanın en kişisel akıllı telefondan müzik dinleme deneyimi yaşanabilir.

HTC U11 Life telefon Edge Sense teknolojisi
Edge Sense teknolojisine sahip olan HTC U11 Life akıllı telefonda basit bir sıkma hareketiyle kamera uygulamasına, sesli asistana veya istenen herhangi bir uygulamaya erişmek mümkün.

Edge Sense teknolojisi sayesinde sadece fotoğraf çekmekle kalmaz aynı zamanda Google Haritalar ya da Google Müzik gibi en sevilen uygulamalara ulaşabilir; sıkma hareketiyle uygulama içindeki özellikleri kullanabilirsiniz.

Güçlü donanım ve yazılım özellikleri
HTC U11 Life, Qualcomm Snapdragon 630 ile en üst düzey mobil işlemciden beklenebilecek kristal netliğinde grafikler, kesintisiz online HD film deneyimi, yüksek hızda kablosuz bağlantı ve uzun pil ömrü gibi tüm özellikleri karşılıyor.

Android 7.1 Nougat ve HTC Sense’in son sürümüyle gelecek olan HTC U11 Life, Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir