Akıllı Telefonlar

Acer Liquid Z220 ve Z520 akıllı telefonlar

Acer Liquid akıllı telefonlarAcer, WMC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde popüler Z serisindeki yeni nesil akıllı telefonlarını tanıttı. Yeni Z220 ve Z520 akıllı telefonlar şık tasarım öğelerini dört çekirdeğe kadar performans ve kamera özellikleriyle bir araya getiriyor.

Acer Liquid Z220 ve Z520 özellikleri
Şık Acer Z220 çok yönlü cihaz ince fakat özelliklerle dolu bir cep telefonu. Çok yönlü Acer Z520 ise şıklık ve fonksiyonelliğin birleşimini arayan medya odaklı kullanıcılar için tasarlanmış.

Acer Liquid Z220

Acer Liquid Z220 akıllı telefon
Her yaştan kullanıcı için tasarlanmış olan Acer Liquid Z220, 233 PPI 4 inç WVGA ekranı ve opsiyonel çift SIM özelliğiyle cebinizin dostu, ideal ve kompakt bir akıllı telefon. Yeni dokulu desen tasarımında Tayland ipeğinden esinlenilmiş. Gümüş rengi piramit orta çerçevesi, Qualcomm çift çekirdekli 1.2GHz Snapdragon 200 işlemciyi ve kaliteli resimler, selfieler çekmek ve paylaşmak için 5 megapiksellik flaş destekli 89 derece geniş görüntüleme açılı arka ve 2 megapiksellik ön kameralarıyla gerçek bir mobil eğlence makinesini içinde saklıyor

Poz kontrol özelliği, pozu daha iyi ayarlama ve mükemmel resmi yakalamak için odaklama ve parlaklığı ayrı ayrı kontrol edebilme ve ayarlayabilme imkanı sunuyor. Acer Liquid Z220 akıllı telefon daha parlak, düz ve güzel bir görünümle birlikte mükemmel bir Android deneyimi sağlamak için 8GB depolama ve 1 GB RAM barındırarak, Acer’ın yeni Android 5.0 işletim sistemini (Lollipop) destekleyen ilk akıllı telefonu özelliğine sahip.

Acer Liquid Z520

Acer Liquid Z520 akıllı telefon
Z serisinin diğer üyesi Acer Liquid Z520 ses komutlu kamerası ve 8GB’a kadar dahili depolama özelliğiyle dokunmadan selfieler çekebiliyor. 8 megapiksel otomatik odaklı, arka kamerası keskin, harika çekimler için LED flaşa sahip. Acer Liquid Z520 cep telefonunun DTS Studio Sound özelliği daha büyük ses alanı, daha yüksek konuşma netliği ve daha doğal detaylarla inanılmaz stereo sesler sunuyor.

Acer Liquid Z220 ve Z520 cep telefonu fiyatları
Acer Liquid cep telefonu Avrupa’da Mart ayından itibaren 89 Euro ve Acer Liquid Z520 akıllı telefon da Nisan ayından itibaren 119 Euro başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir