Telefon Uygulamaları

Radyo Bebek uygulamasıyla bebeğiniz gün boyu anne babasının sesini dinlesin

Radyo Bebek uygulaması

Radyo Bebek, bebeklerin en çok anne sesini duymak istedikleri gerçeğinde hareketle geliştirdiği Ses Kayıtlarım uygulaması ile anne babaların ihtiyacına cevap veriyor.

Bebekler dünyaya geldiğinde her zaman işittiği yani o güvenli sesi duymak ister. Özellikle anne sesi bebeğe müthiş bir güven ve rahatlık verir. Uzmanlar çeşitli nedenlerle hastanede tedavi gören bebeklere annelerinin ses kayıtlarını dinlettiklerinde olumlu sonuçlar aldıklarını gördüler.

Radyo Bebek tarafından geliştirilen uygulama sayesinde anne babalar yanında olamadıkları anlarda bebeklerinin dinlemesi için ses kayıtları oluşturabilecek. Bu kayıtlar, bebeğin alışkın olduğu sesten duymak istediği her şey olabiliyor.  Belki bir sesleniş, belki en sevdiği şarkı ya da masal kaydedip, seslerini bebeklerine bırakabilirler.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir