Telefon Uygulamaları

Ticket Türkiye cep telefonu uygulaması

Ticket uygulaması

Çalışanlar Ticket Türkiye iPhone ve Android cep telefonu uygulaması ile Ticket’ın mobilize ettiği avantajlarını ceplerinde ve tabletlerinde kullanabiliyor.

Ticket Türkiye uygulama avantajları
Kolay kullanımı ile dikkat çeken Ticket Türkiye cep telefonu uygulaması sayesinde kullanıcılar Ticket Restaurant kartlarını kullanabilecekleri restoran, kafe ve harcama noktalarına hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. Üstelik kullanıcılar bu noktaları konumlarına, mutfak tipine ya da ismine göre de filtreleyebiliyor. Seçilen noktaya ulaşım için en kısa mesafeyi, harita yardımı ile ekrana getiren uygulama ile kullanıcılar ayrıca Ticket restoranlarına puan verebiliyor ve restoranın diğer kullanıcılar tarafından verilen ortalama puanını da görebiliyor.

Ticket telefon uygulaması
Ticket Restaurant kartındaki bakiye bilgisinin kontrol edilmesi ve en son yapılan harcamaların detaylı bilgisinin kolayca incelenebilmesini sağlayan uygulama, hediye kuponların kullanım noktaları konusunda da rehberlik ediyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir