Televizyonlar

Yeni Philips Android televizyonlar

Philips Android televizyonlar

TP Vision ikinci nesil yeni Philips Android televizyon modellerini duyurdu. Yakında piyasaya sürülecek olan Philips Smart TV yelpazesinin çoğu modelinde, çağdaş Smart TV deneyimini sunmak üzere, Philips 5500 ile giriş düzeyi kategorisinden başlamak üzere Android 5.0 Lollipop bulunacak.

Android sistemli Philips Smart TV’ler
Android 5.0 Lollipop ile çalışan Philips Smart TV’ler, hem Philips Smart TV platformuna hem de Google Play Store’a erişim ile her iki dünyanın en iyi özelliklerini bir araya getiriyor. Android TV, normal televizyon yayını yelpazesini tamamlayan çok çeşitli isteğe bağlı akıtım hizmetlerine kolay erişim sağlıyor. Ayrıca, Android TV ile çalışan Philips TV’ler, kendilerini evdeki diğer akıllı cihazlara daha da yaklaşmasını sağlayan kullanımı kolay bağlanabilirlik sağlıyor.

Android televizyonlarGeliştirilmiş kullanıcı deneyimi
Yeni nesil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop, Philips Smart TV’ler üzerindeki kullanıcı deneyimini daha da güçlendiriyor. Android TV ile çalışan Philips Smart TV’ler menü ve uygulama galerilerinde akıcı ve hızlı gezinmeyi mümkün kılıyor. İçerik tanıtımları ve kişiye özel tavsiyelerin yer aldığı yeni Philips Shelf, hızla genişleyen uygulama, hizmet ve içerik yelpazesinde yolunuzu bulmanıza yardımcı oluyor. Launcher Home’da Philips App Gallery, Google Voice Search ve en son film ve uygulamaları sunmak üzere içerik ve uygulama tanıtımları yer alıyor.

Android TV’lerde daha da yüksek depolama kapasitesi
Tüm uygulama, oyun ve indirilmiş içerikleri saklamak için, Android TV ile çalışan Philips TV’lerde, adanmış modele göre, 8 veya 16 GB dahili bellek bulunuyor. Daha fazla depolama kapasitesine ihtiyaç duyanlar, USB üzerinden bir harici sabit sürücüye kolaylıkla bağlanabiliyorlar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir