Aksesuvarlar

Gözlükler için ultrasonik temizlik

Gözlük camlarını parmak izi, toz ve bol miktarda çizikler neticesinde düzenli olarak silip temizlemek gerekir. Bu temizliğin mikrofiber malzeme ile yapılması gerekir ancak gözlük sahipleri genellikle o anda ne bulurlarsa onunla bu temizliği yaptıklarından çiziklerin sayısını çoğaltırlar.

Smartclean Vision.5 ultrasonik banyo gözlük ve takılarınıza üst seviyede temizlik sunuyor. Normal su ile doldurulan (dilerseniz bir damla sıvı sabun da ekleyebilirsiniz.) ultrasonik banyo kabı suyun titreşim hareketleriyle nazik ancak etkili temizlik işlemi sonucunda gözlükler üzerindeki kir, çizik, toz, pislik, yağ ve isi ortadan kaldırıyor.

Gözlüğünüzü beş dakika içerisinde en ince detayına kadar köşe bucak temizleyen Vision.5 ultrasonik banyo kabı bir power bank büyüklüğünde ve çeşitli renk seçeneklerine sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir